Ücretsiz İngilizce Dersi

GNR Eğitim Danışmanlık’ın özel metodunu tanımak isteyen katılımcılara demo dersi ücretsiz olarak sunulmaktadır. Metodunun patenti sadece kendisine aittir.

Ücretsiz İngilizce Dersi.

Demo dersi GNR Eğitim Danışmanlık’ın dil eğitim koçları tarafından verilmektedir.  Demo eğitimi 40 dakika sürmektedir. Tüm eğitimlerimizde bir ders saati 40 dakikadır.

Deneme dersi tercihe göre yüz yüze veya telefon üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

GNR Eğitim olarak eğitimlerimiz konuşma Odaklıdır. GNR Metodu ile ilk günde ilk 40 dakikada katılımcılarımızı hangi yabancı dilde eğitim alıyorsa o dilde cümle kurarak konuşturmaya başlıyoruz. Katılımcılarımız 1.dakikadan itibaren gramer kurallarını hiç bilmeden konuşmaya başlayabilmektedirler.

Demo dersi ile GNR eğitim metodunun size sağlayacağı kazanımları fark edersiniz.

GNR Eğitim'in Demo Derslerinin Farkı ve Avantajı

İngilizce Eğitimlerimizde konuşarak öğreteceğimiz konusunda katılımcılarımızın güvenini deneme eğitimimizde kazanırız. Katılımcılarımız gönül rahatlığı ile şüphe duymadan GNR Metodu ile eğitimlerine başlamaya karar verirler.

Katılımcılarımız ilk eğitimlerine ilk dersten itibaren konuşabileceğine güvenerek kayıt olmaktadırlar.

Deneme dersi talebinde bulunan kişilere verdiğimiz güvenle katılımcılarımız duyusal ve düşünsel olarak konsantrasyonları maksimum seviyede ilk derslerine başlarlar. Bu motivasyonla ilk dersten itibaren katılımcılar sadece konuşurlar. Gramer kurallarını bilmeden metodumuz sayesinde sadece konuşurlar.

Yabancı dil öğrenirken en önemli şey bireylerin her derste motivasyonlarının yüksek olmasıdır. Deneme eğitimimizde verdiğimiz güven ve motivasyon yüksekliği ile katılımcılarımız ilk eğitimlerine keyifle başlamaktadırlar.

İngilizce öğrenmeye GNR Eğitim'de karar veren kişiler ister bireysel dersler olsun ister grup dersleri olsun eğitimlerinde eğitmenimiz kadar aktif olacaklarının yani konuşacaklarının deneyimi ile kayıtlarını gerçekleştirirler.

3 ay gibi kısa bir sürede İngilizce konuşabilenler arasına katılabileceklerine inanarak kayıt yaptırırlar.

Yabancı dili kelimelerle değil, cümleler kurarak konuşabileceklerinin deneyimiyle eğitimlerine başlarlar.

İlk eğitimden itibaren özgüvenle konuşmaya başlayacaklarının bilincinde olurlar.

Nasıl mı?

Dünya'da en zor konuşulan yabancı dillerden biri Rusça'dır. GNR Metodu ile Rusça dili de çok kısa bir sürede konuşulabilmektedir.

İngilizce bireylerin kulak aşinalığının olduğu bir dildir. Rusça ise kulak aşinalığı olunmayan bir yabancı dildir. Bu yüzden katılımcılarımıza ücretsiz deneme dersini Rusça dili ile gerçekleştiririz.

İlk gün ilk 40 dakikada 1.dakikadan itibaren konuşması çok zor olan Rusça dilinde bile GNR Metodu sayesinde konuşturabildiğimizi göstermek katılımcılarımızın İngilizceyi konuşarak öğrenebileceğinin güvenini fazlasıyla kazandırmaktadır.

Deneme dersimizden sonra eğitim kurumumuzda İngilizceyi konuşarak öğrenmeye karar veren katılımcılarımıza eğitimlerimiz öncesinde seviye tespit sınavı yapmaktayız. Hem tüm dünyada geçerli olan seviyelerini belirleriz. Hem de hangi seviyenin hangi kurunda da olduğunu belirleriz. Böylece katılımcılarımızın seviyelerini en iyi şekilde belirleyerek kişiye özgü ders içerikleri hazırlarız.

GNR Metodu patenti sadece GNR Eğitime ait bir metottur.

Metodumuz eğitimsel olarak Davranışçılık Ekolü’nden etkilenmiştir. Tıpkı 2 yaşındaki bir çocuğun ana dilini öğrenme sürecini katılımcılarıma yaşatır, öğretir, konuşturur.

GNR Metodu’nda;

  • Hedefe yönelik kişiselleştirilmiş içerikler uygulanır.
  • Hızlı ve sürekli öğrenme sağlanır.
  • Öğrenilen bilgiler kalıcıdır.
  • Ezberlenmeden hafızaya yerleştirilmesi sağlanır.
  • Diyalog kurma, iletişim ve günlük konuşmalar temel alınır.
  • Türkçe günlük konuşmaların İngilizce konuşulabilmesi önceliktir.
  • Yoğun sözel alıştırmalar yapılır.
  • Kelime bilgisi düzenli olarak desteklenir.
  • Sadece konuşularak eğitimler tamamlanır.
  • Cümle kurmaları sağlanarak konuşma becerileri geliştirilir.
  • Yabancı dil aktif olarak öğretilir.
  • Dil bilgisi (gramer) konuşma içerisinde verilir.
  • “Duy-tekrar et” şeklinde yinelemeler sayesinde hedeflenen davranışlar artar.
  • İngilizce düşünme alışkanlığı kazandırılır.
  • Temel İngilizce Eğitimini tamamlayan kişiler İş İngilizcesi Eğitimi ile devam ederek sunum yapabilme, iş maili yazabilme, toplantı yapabilme yeteneklerini de kazanabilirler. Mesleklerine özel verilebilmektedir. Ayrıntılarını İş İngilizcesi Eğitim bölümünden bulabilirler.

Demo dersi sonrası planlama yapılarak İngilizce öğrenimine başlayabilirsiniz. Bireysel İngilizce eğitimikurumsal İngilizce eğitimi ya da diğer eğitimlerimizden biri ile yabancı dilinizi günlük hayatta, iş hayatında kullanabilir duruma gelebilirsiniz.

GNR Eğitim

QUIZ: Öğrenme Tipiniz Nedir?

Sizin için en iyi öğrenme stratejileri nedir?

Daha hızlı öğrenmek için neler yapabilirsiniz?

Quizi yaparak öğrenme tipinizi keşfedin...

Öğrenme Tipiniz Nedir
Quizini Yap
WhatsApp Hattı