Sağlık Turizmi İngilizce Eğitimi

Sağlık turizmi ülkemizde son yıllarda en popüler iş alanlarından biridir. Sağlık turizmi ingilizce eğitimi kurumunuzun genel verimliliği için önem taşır.

Sağlık Turizmi İngilizce Eğitimi.

Yabancı dil kullanan çalışanların akıcılığı, başarının devamlılığını sağlar. Hastanenin dünyada bilinirliliğini artırır.

Bir kurumda çalışanların dil becerisi kurumun ilerlemesini sağlar. Yöneticilerin kariyerlerinde başarılı olmasını sağlar. Başarılı bir İngilizce ile iletişim, hizmet kalitesini artırır ve hastaların beklentilerinin en iyi şekilde karşılanmasını sağlar.  Hastane yöneticilerinin çalışanların dil yeterliliğini ölçebilmesi gerekir. Genel İngilizcesi iyi olan bir çalışanın kurum için gerekli bir dil bilgisinin yeterli olup olmadığı değerlendirilmelidir. İş yerinde sahip olduğu yabancı dil bilgisini ne kadar etkin kullandığı iyi değerlendirilmelidir. Hatta bunun için sektöre göre kurumsal İngilizce eğitimi veren bir kurumdan profesyonel destek alınmalıdır. İyi bir analiz ve analize göre geliştirilen yabancı dil çözümleri, kuruma başvuran hasta sayısının artmasına katkı sağlar.  Kurumda hangi pozisyonda çalışılırsa çalışılsın, dil yeterliliği kurumun üretkenliğini artırır.

Dil eğitimine yatırım yapan hastanelerde, çalışanlar arasındaki iç iletişim kuvvetlenmektedir. İç iletişimin kuvvetlenmesi de hasta memnuniyetinin sağlanmasında oldukça etkili olmaktadır.

Danışmadan yöneticisine, doktorundan hemşiresine, hasta danışmanlarından laboratuvar görevlilerine, halkla ilişkilerden hasta yatış hizmetlerine kadar her bölümde İngilizce bilinmesi gereken sektörlerden biridir. Hizmet alan bir kişinin geldiği andan gidişine kadar, memnuniyeti her bölümde sağlamak için çalışanların bir bütün olarak İngilizce bilmesi önemlidir. Çünkü İngilizce dünya dillerinden biridir. Dünyadaki her dört kişiden biri İngilizce konuşabilmektedir. Herkesin en çok bildiği dillerden biridir. Farklı ülkelerdeki insanlar ile iletişimi belli bir düzeyde ilerletmek için ortak bir dil olan İngilizce, uluslararası alanda faaliyet gösteren bir kurum ve aracı arasında en sık kullanılan dilidir.

Çalışanların pozisyonlarına göre farklı dil becerilerinin olması gerekir. İlk iletişim kuran kişinin açık ve akıcı iletişim kurması gereklidir. İlk bağlantıdan sonra devamlılığın sağlanabilmesi için bazı bireylerin iyi bir okuma becerisi olmalıdır. Bazı bireylerin yazma becerisi çok iyi olmalıdır. Kurumun genel verimliliği için her pozisyondaki bireyin en iyi üretkenliği göstermesi gerekir.

Sağlık Sektörüne Göre Özelleştirilmiş İş İngilizcesi Eğitimi

Sağlık sektörüne göre özel iş İngilizcesi programı ile eğitim verilir. Çoklu Tekrar ve Yönlendirilmiş Zeka Eğitim sistemi ile kuruma özel keyifli bir yabancı dil eğitimi gerçekleştirilir. Çalışanların en kısa sürede İngilizcesini etkin kullanabilmesi ve konuşabilmesi için yabancı dil eğitiminde her çalışana göre özel bir program hazırlanır. İhtiyaçlara ve pozisyonlara göre özel içerikler oluşturulur. Program ve içeriklerde, kurumun hedefleri ön planda tutulur.

Hedefler ve ihtiyaçlar belirlendikten sonra kurumun hedeflerine ulaşacağı zaman başarılı bir şekilde değerlendirilir. Hedeflere en yakın zamanda ulaşabilmek için gerekli tüm analizler ve planlamalar yapılır. Çalışanlar arasında kişiye özel sorumluluklar belirlenir ve hedefler oluşturulur. Herkesin öğrenme ihtiyacını karşılayan başarılı bir eğitimdir. Kişilerin eğitim alırken motivasyonun en iyi olması sağlanır. Çalışanların iş saatlerine ve iş saatleri dışındaki ilgi alanlarına göre bir planlama yapılır. Herkes en uygun ve en konforlu olduğu anda eğitimi alır.

Sağlık turizmi yapabilmek için yeterli genel İngilizce dilbilgisine sahip olunabilirken, sektör ile ilgili kelime bilgisine sahip olunamayabilir. İngilizcenin kuruma özel bir dil eğitimi ile geliştirilmesi gerekliliği ile eğitimde sektör ile ilgili özel kelimeler ve cümle kalıpları öğretilir. Çünkü her sektörün genel İngilizceden farklı kelimeleri ve cümle kalıpları vardır. Sektöre ve ihtiyaçlara göre özelleştirilmiş bir kurumsal İngilizce dil eğitimi ile GNR Eğitim olarak her çalışanın pozisyonuna göre en iyi performansı gösterebileceği bir eğitim programı sunmaktayız.  Çalışanların motivasyonunu ve konsantrasyonunu yüksek tutan bir method ile eğitim verilir. Klasik yabancı dil eğitimlerinden farklı bir eğitim ile en kısa sürede eğitimleri tamamlamaktayız.

Genel İngilizce bilgisinin iyi şekilde kavranması, iş İngilizcesinde önemlidir. Telefon görüşmelerinde, toplantılarda, yazılı iletişimlerde, e-posta yazışmaları, sözlü iletişimler ve sunumlarda, genel İngilizce kullanılır. Çalışanların İş İngilizcesini en kısa sürede geliştirebilmek için yazma, okuma, dinleme ve akıcı konuşabilmesi için genel İngilizce becerinin iyi olması şarttır. Temel İngilizce eğitimi ile iş İngilizcesi hızlı olarak gelişir. İş İngilizcesi öğrenilmeye başlanıldığında da müzakereler, toplantılar ve telefon görüşmeleri için gerekli özel sözcükler gelişir. Sağlık sektörü ile ilgili konulara odaklanarak çalışanların İngilizcesi geliştirilir.

Hastanın ilk telefon görüşmesindeki bağlantısından gidişine kadar, çalışanların etkin İngilizce konuşma becerisi en kısa sürede geliştirilir. Çalışanların ayrı ayrı seviyeleri ölçülerek eksikleri belirlenir. Kurumun mevcut dil yeterliliğinin nasıl olduğu en iyi şekilde belirlenir. Sonrasında özel bir müfredatla en kısa sürede akıcı ve kolayca konuşabilmeleri sağlanır. Çalışanlar istediği yerden özel dil öğrenebilmektedir. İster iç çıkışı öğrenebilir, ister evden öğrenebilir. İnternet bağlantıları, mikrofonları ve teknolojik cihazları olduğu takdirde her yerden eğitim verilebilmektedir.

Yabancı dil olarak sadece İngilizce değil, Arapça, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, Almanca, Yunanca ve Farsça eğitimleri de vermekteyiz. Patenti sadece GNR Eğitim’de olan bir yöntemle çalışanların İngilizce dışında da ihtiyaç duyulan başka bir yabancı dili de en kısa sürede geliş’tirilmektedir.

Kurumsal dil eğitimine önem veren hastanelerde, çalışanlar kurumlarına daha iyi bağlanmaktadırlar. Mesleki ve kişisel olarak gelişmek, çalışanları mutlu ediyor. Hayata dair, performanslarının bir ödülü olduğunu düşünmektedirler.

GNR Eğitim

QUIZ: Öğrenme Tipiniz Nedir?

Sizin için en iyi öğrenme stratejileri nedir?

Daha hızlı öğrenmek için neler yapabilirsiniz?

Quizi yaparak öğrenme tipinizi keşfedin...

Öğrenme Tipiniz Nedir
Quizini Yap
WhatsApp Hattı