Online Özel İngilizce Dersinin İngilizce Dil Seviyene Göre Avantajları

Yabancı dil eğitimlerinde Starter, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate ve Advanced olmak üzere 6 seviye bulunmaktadır. Bu yazımızda tüm yabancı dil seviyelerinde online İngilizce özel dersleri ile ne kazanacaklarından bahsettik.

Online Özel İngilizce Dersinin İngilizce Dil Seviyene Göre Avantajları.

İster birebir eğitim olsun ister grup dersi olsun isterse evde kendi kendine çalışılsın mutlaka konuşma becerisinin geliştirilmesi hedeflenerek öğrenmek gerekir. Bir yabancı dil konuşarak geliştirilir. Devamlı konuşarak yabancı dilin geliştirileceği bilincine sahip olmalıyız.

Günümüzde gramer kurallarının özel öğretildiği okuma, dinleme ve yazma becerisinin gelişirken konuşma becerisinin gelişmediği klasik eğitimler yerine artık konuşma odaklı İngilizce eğitimleri daha popüler olmaya başladı.

Konuşma odaklı kursların en avantajlısı istediğin yerden istediğin saatte kişilerin kendi programını kendisinin yapabildiği İngilizce online özel derslerdir. Bu eğitimlerde senin işitsel ve görsel öğrenme alışkanlıklarına göre ders içerikleri hazırlanmaktadır.

Online Eğitimin Dilbilgisi Seviyesine Göre Avantajları

Yeni öğrenmeye başlayıp İngilizceyi evden çalışanlara avantajları

İnternet sayesinde evden kendi kendine çalış sonra bir kursa gidersin tavsiyesi alanlardan biri olabilirsin. Bu tavsiyeyi genellikle okuma, dinleme ve yazma becerisini önce geliştirip sonradan konuşma becerisi için kurslara gidenler vermektedir.

Bu tavsiye konuşma odaklı kurslardan sonra doğru bir tavsiye olmamaya başladı.

Hangi yabancı dil olursa olsun konuşarak geliştirilebilir. Okuma, dinleme ve yazma becerisi iyi olup yıllarca konuşamayan çok insan vardır. O yüzden en başında konuşarak geliştirme alışkanlığının kazanılması çok önemlidir.

İlk bir konuşma odaklı kurs ile konuşarak nasıl geliştirildiğini bir eğitmen desteği ile deneyimlemek çok önemli bir avantajdır. Böylece evden kendi kendine çalışmaya başladığında nasıl konuşarak geliştirebileceğinin deneyiminde olabiliyorsun. Beynimiz bizim sesimizden etkili tekrarla İngilizce cümle veya kelimeleri duyduğunda daha kolay hafızaya yerleştirebilmektedir.

Yazımızın sonunda seninle ilgili avantajları yazmaya devam edeceğiz.

İngilizceye Sıfırdan Öğrenmeye Başlayanlara Avantajları

İlk defa konuşma odaklı bir kurs ile yabancı dilini geliştirmeye başlayanlar konuşarak geliştirebildiğinden öğrenme sürecinde motivasyonlarını hiç kaybetmezler. İngilizce öğrenenlerin “grameri vb. biliyordum ama uzun süre konuşamadım” sözlerine şahit olanlar ilk günden konuşmaya başladıklarını fark edince çok yetenekli olduklarını düşünüp ayrı bir motivasyona sahip olmaktadırlar.

Bir yabancı dili kısa sürede öğrenmenin en önemli kuralı öğrenirken motivasyonu kaybetmemektedir. Olumsuz cümlelerle kişilerin kendi motivasyonunu düşürmemesidir. Çoğu insan bir yabancı dil öğrenmeye başladığında “çok kelime öğrenmek lazım, çok kural öğrenmek lazım” derken İngilizce konuşabilmenin çok uzun bir yolculuk olduğunu düşünür. Bu da baştan olumsuz cümlelerle kişilerin kendi kendilerine motivasyonlarını kaybettirmesine sebep olur.

Sen Kaybetme…

İngilizce Online Özel Ders ile kısa bir sürede ilk günden konuşarak İngilizce konuşmaya başlayabilir, gramer kurallarını konuşurken öğrenebilirsin.

Yazımızın sonunda sıfırdan başlayanlar için yazmaya devam edeceğiz.

Başlangıç ile Elementary Arasında Dilbilgisi Olanlara Avantajları

Öğrenmeye başladıktan sonra konuşamayıp motivasyonunu kaybedip öğrenmeyi bırakan biri olabilirsin.

İngilizce kursuna daha önceden gidip sınıfında kendi seviyenden daha fazla bilgi seviyesi olanlar yüzünden yavaş öğrendiğini düşünüp motivasyonunu kaybederek bırakmış olabilirsin.

Bir kurs ile yavaş ilerleyeceğini düşünüp, evden çalışmaya karar verip evden düzenli çalışamayınca elementary seviyesinden Pre-intermediate seviyesine geçememiş olabilirsin.

Zaten başlangıç seviyesinde gramer bilgisine sahipsin. Sadece konuşamıyorsundur. Online özel İngilizce dersi ile konuşarak ilk günden başlayacağın için eski moral bozucu deneyimlerini ilk günden unutacaksın. İngilizce konuşabildiğinin motivasyonu ile hayatının akışına İngilizceyi yerleştirme hevesinde olmaya başlarsın.

Pre Intermediate Seviyesinde Dilbilgisi Olanlara Avantajları

Yabancı dil eğitimlerinde orta seviyenin başı olan bu seviyeden sonra konuşma becerisinde ilerleme modunun yavaşlığından, gramer konularında ilerlemene rağmen konuşamamanın moral bozuculuğu ile bırakmış olabilirsin. Bu seviyede olup konuşma becerisi az geliştiğinde “Sultanahmet’te her kesimden insan akıcı konuşabiliyor, benim neyim eksik diye” demeyen yoktur.

Çok önceden bu seviyeye gelip, kursa gitsen bildiğin şeyleri tekrarlayıp yine konuşamayacağının önyargısında olabilirsin. Unutma! Artık konuşma odaklı kurslar var ve bunlar popüler.

Online özel İngilizce ders ile geçmiş deneyimlerinden konuşarak bahsetmeye başlarsın. Maillere cevap verebilirsin. Hayatındaki beklentilerini ve hedeflerini konuşmaya başlarsın. Hatta daha önemlisi okuduğun şeyler hakkında topluluk önünde konuşmaya başlarsın.

Intermediate Seviyesinde Dilbilgisi Olanlara Avantajları

Bu seviyede olup konuşamamak sıfırdan başlayanlara göre daha moral bozucu bir durumdur. Çünkü geçmişte bir öğrenme deneyimi yaşayıp, okuduğunu iyi anlayıp konuşamamak, konuşabilip akıcı konuşamamak, çok düşünerek konuşmak, zihinde gramer kurallarını düşünerek konuşmak insanın kendini beceriksiz hissetme duygusunu çok yaşatan bir durumdur.

Bu kurs ile ilk dakikada bu duygudan kurtularak konuşmaya başlarsın.  Cümleler kurarak geçmişte öğrendiğin bilgileri birden hafızandan kullanmaya başladığını fark edersin. İşinle ilgili sunumlar yapmaya başlayıp, yurt dışında işinle ilgili gidip şirketini temsil etmeye başladığını hayal etmeye başlarsın ve hayalini kurun sonunda gerçekleştirmiş olursun. Sana yazılan karmaşık mailleri cevaplayabilir İngilizce konuşan biri olursun.

Upper Intermediate Seviyesinde Dilbilgisi Olanlara Avantajları

Bu seviyede olup akıcı konuşamamak bu kurs ile tarih oluyor…

Akıcı konuşmaya başlarsın. Dinlerken sana karmaşık gelen cümleleri hemen anlamaya başlarsın. Karmaşık cümleleri dinleyip 1.5 saniye gibi kısa bir sürede yanıtta verme yeteneği kazanırsın. İş yerinde toplantıları yönetebilir bir konuşma becerisi kazanırsın. Yönettiğin toplantı ile ilgili raporda hazırlayabilirsin.

Advanced Seviyesinde Dilbilgisi Olanlara Avantajları

Bu seviyede olanlar genelde belli bir konuşma becerisine sahiptirler. Bazen karmaşık cümleleri dinleyip yanıtlamada yavaştırlar. Karmaşık cümleleri anlarken zorlanırlar. 2 kurdan oluşan bu kurs ile katılımcılar hangi yabancı dili öğreniyorsa o dili ana dil düzeyinde konuşmaya başlarlar. Gayet akıcı konuşmaya başlarlar. Akademik düzeyde toplantılara çok rahat katılabilirler. Toplantılarda konuşmak için ellerini kaldırabilir özgüvene sahip olurlar. Eğer dil sınavlarına hazırlanılıyorsa dil yeterlilik sınavlarından başarılı puanları alabilirler.

Sıfırdan Öğrenmeye Başlayanlar veya Yeniden Öğrenmeye Başlayanlar

Yazımızı okumaya başladığında "Cümle kurmayı bilmeden, kelime bilmeden nasıl konuşabilirim?" diye içinden geçirmiş olabilirsin.

Bunun tek cevabı "çocuklar gibi"

Çocuklar duydukları sesleri anlamlı veya anlamsız denemeler gerçekleştirerek ve tekrarlanan bu sesleri daha çok üretmeyi deneyerek dil algılarını hayatlarına geçirmeye başlarlar. İşiterek elde edilen seslerin dilsel ifadeye dönüştüren en önemli araç çoklu doğal tekrar yöntemidir. Yetişkin olabiliriz. Ama çocukların ana dilini eğitim almadan, dilbilgisi kuralları eğitimi almadan konuşmaya başladığını unutmamalıyız.

Online GNR Eğitimlerinde, Doğal Çoklu Tekrar yöntemini temel alan GNR Metodu uygulanmaktadır. Tıpkı 2 yaşındaki bir çocuğun ana dilini öğrenme süreci gibi çeşitli taklit, şartlandırma ve tekrarlama yoluyla öğretilmektedir. 

GNR Eğitim olarak kişilerin hem dil seviyelerini belirlemekteyiz. Hangi etabın hangi kurunda olduğunu belirleyerek eğitimlerimize başlamaktayız. Kelime bilgisinin gelişmesini en etkili taktiklerle sağlıyoruz. Sistemli ve düzenli olarak kelime bilgisi geliştirilir.

GNR Metodu uluslararası patenti GNR Exclusive Language Solutions’a ait olan bir tekniktir. Moskova Devlet Üniversitesi tarafından temeli atılmış İngilizce, Rusça ve diğer diller üzerine kapsamlı çalışmaların GNR Eğitim tarafından geliştirilmesi ile oluşturulmuş bir dil geliştirme metodudur. 

Eğitimlerimizden faydalanmak isteyenlere ücretsiz deneme dersi ile ilk 40 dakikada eğitim verdiğimiz dillerden birini konuşmaya başladıklarını gösteriyoruz.

İngilizce derslerimizde de ilk günden ilk 40 dakikada İngilizce konuşabilmeyi sağlayarak ilk dersten motivasyonu son derse kadar yüksek tutuyoruz.

Online İngilizce Özel Derslerin Özelliklerinden ve Kazanacaklarından Bahsedelim:

 Özel Ders Özellikleri

  • %100 kişiselleştirilmiş eğitim
  • Konuları karşılıklı belirleyerek özelleştirme
  • Gramer kuralları konuşurken öğrenilir.
  • Hedefe ve ihtiyaca göre ders planlaması
  • Konuşma odaklı olduğundan devamlı konuşma
  • Online olduğundan istediğin yerden derslere katılım rahatlığı
  • İstediğin saatte eğitim alma / Zaman Esnekliği

Özel Ders ile Kazanacakların

  • Dersi derste öğrenerek İngilizceyi veya öğrendiğin yabancı dili konuşurken keşfedersin.
  • Konuşma pratiğin hızlı gelişir. Kısa bir sürede akıcı konuşmaya başlarsın.
  • Native ve sertifikalı eğitmenlerimiz ile online bire bir ders yaparsın.
  • Sunumları, tartışmaları ve yazışmalar çok rahat yapabilirsin.

GNR Eğitim

QUIZ: Öğrenme Tipiniz Nedir?

Sizin için en iyi öğrenme stratejileri nedir?

Daha hızlı öğrenmek için neler yapabilirsiniz?

Quizi yaparak öğrenme tipinizi keşfedin...

Öğrenme Tipiniz Nedir
Quizini Yap
WhatsApp Hattı