Online İngilizce Eğitimin Avantajları

Online İngilizce Eğitimin Avantajları.

İş hayatınızda ya da bireysel gelişiminizde iyi bir zaman yönetimi ile hedeflerinize ulaşabilirsiniz. İş hayatına dair, sosyal hayata dair, özel hayata dair hedeflerinizi doğru belirlemeniz zaman içerisinde hedeflerinize hızlı ulaşmanızı sağlayacaktır.

İş hayatınızda, akademik bilgi, teknik bilgi, iyi derecede yabancı dil, genel kültür, analitik düşünce vb. önemlidir. Bizim burada ilgilendiğimiz ise ingilizce öğrenme kısmı...

Eğer bir yabancı diliniz yoksa, iş hayatına dair hedeflerde ingilizceyi ilk sıralara almanızı tavsiye ederiz.  En az bir yabancı dil bilmek global firmalarla ilişkilerde önemli bir rol oynar. Yoğun iş temposunda çalışıyorsanız yabancı dil öğrenmek için kendinize göre bir eğitim planlaması yaparak ingilizce öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Esnek ve size göre eğitimi yönlendirecek online ingilizce ders alabileceğiniz firmaları tercih etmenin bir çok avantajı vardır. Canlı online ingilizce derslerde günü ve zamanı sizin seçebiliyor olmanız en büyük avantajıdır. Üstelik trafikle de uğraşmayacaksınız. İstediğiniz yerde ingilizce eğitiminizi alabilirsiniz. Siz ne zaman müsaitseniz.

GNR Online İngilizce Eğitimi

Son derece esnek bir yabancı dil öğrenme programı sunuyoruz. Nerede eğitim almak istiyorsanız, hangi zamanda müsait oluyorsanız eğitimi sizin programınıza göre ayarlıyoruz. İngilizcenin yanısıra Yunanca, İspanyolca, Arapça, Rusça, İtalyanca, Farsça ve Fransızca dilleri de öğretmekteyiz.

Eğitim almadan önce ücretsiz online canlı ingilizce dersimizi denemenizi ve nasıl bir eğitim alacağınızı görmeninizi öneriyoruz (Ücretsiz demo için üst kısımda yer alan linke tıklayabilirsiniz).

Eğitim almaya karar verdikten sonra öncelikli olarak seviyeniz ilgi alanınız ya da tercih edeceğiniz özel bir alana göre online ingilizce eğitim içeriğiniz hazırlanır. Baçlangıçta planlanan online dersler ilerledikçe ihtiyaçlarınızın değişimine göre eğtiminizi şekillendirebiliriz.

Yabancı dil konusunda daha önce klasik yöntemlerle eğitim almış olabilir, gramer kitaplarından bıkmış olabilirsiniz. Yeniden yabancı dilinizi geliştirmeye başlamak fikri veya yoğun iş temponuz ve sorumluluklarınızın içerisinde yabancı dil öğrenmeye zaman ayırmak size zor geliyor olabilir.

Online ingilizce kursunda yöntemimiz oldukça kolay hızlı ve keyiflidir. Mekan, saat ve gün konusunda oldukça esnek olan canlı derslerle günlük yaşantınıza yabancı dili dahil ediyoruz. Konuşarak ingilizce öğrenmek yöntemi ile ilk günden konuşmaya başlarsınız.

Derslere katılımınız için tablet, bilgisayar ve akıllı telefonlar ile sadece internet bağlantınız olması yeterlidir. Online ingilizce kurslarımız siz ne zaman isterseniz hazır. Siz eğitiminizi ne zaman ve nerede almak istediğinizi karar verin.

Dersler ilerledikçe, yabancı diliniz geliştikçe, iş toplantılarınızı ingilizce olarak yönetebilme seviyesine geldiğinizi, ingilizce mailler yazabildiğinizi ve etkin telefon görüşmeleri yapabildiğinizi göreceksiniz.

Davranışçılık Ekolü’nden etkilendiğimiz, GNR Metodu’nda, Doğal Çoklu Tekrar Yöntemi ile tıpkı bir çocuğun ana dilini öğrenme süreci gibi yabancı dili öğrenirsiniz. Çevresel işitme ile edindiğiniz seslerle, zamanla kelimeleri inşa etmeye, kelimeler ile cümleler kurmaya başlayarak kendinizi ifade etmeye başlarsınız.

Farkında olmadan doğal çoklu tekrar yöntemi ile ezberlemeden kelimelerin hafızanıza kaydedildiğini göreceksiniz. Haftada en az iki gün online eğitim almanız yabancı bir dilinizi geliştirmeniz açısından oldukça yeterli bir planlamadır.

Grameri eğitim sırasında konuşmalar arasında öğrenir bunun için özel bir zaman ayırmanıza gerek kalmaz.

Online ingilizce derslerin avantajından yararlanmak için sizi bekliyoruz.

GNR Eğitim

QUIZ: Öğrenme Tipiniz Nedir?

Sizin için en iyi öğrenme stratejileri nedir?

Daha hızlı öğrenmek için neler yapabilirsiniz?

Quizi yaparak öğrenme tipinizi keşfedin...

Öğrenme Tipiniz Nedir
Quizini Yap
WhatsApp Hattı