Konuşma Odaklı İngilizce Özel Dersleri Keşfedin

Konuşma Odaklı İngilizce Özel Dersleri Keşfedin.

Şimdi İngilizce'yi güvenle konuşma zamanı. Konuşma odaklı özel İngilizce derslerimizi inceleyin ve İngilizce konuşmanızı geliştirin!

Telaffuzunuz mu kötü? Siz İngilizce konuşurken karşınızdakilerin anlamadığını mı düşünüyorsunuz? Konuşurken çok fazla grammer hatası mı yapıyorsunuz ya da başkalarının İngilizce yeteneğinizi olumsuz olarak değerlendirdiğinden mi endişeleniyorsunuz?

Daha önce İngilizce kursuna gitmiş veya bununla ilgili uzun süre eğitim almış olabilirsiniz. Ancak yine de İngilizce konuşanları hala kolayca anlayamadığınız için sinirlenebilirsiniz. Peki, sizce bu durumda yanlış olan ne? Bugüne kadar harcadığınız bütün o saatler boşa mıydı? Yıllarca İngilizce konuşmaya çalıştınız ancak yine de mükemmel şekilde konuşamıyorsunuz. Kafanıza hep takılan soru: Acaba bir gün akıcı ve net şekilde İngilizce konuşabilecek misiniz?

Öncelikle şunu belirtelim ki bunların hiçbiri sizin hatanız değil! Yani yanlış olan siz değilsiniz. Kurslar, okullar genellikle eski yöntemleri, kuralları, klasik eğitim yöntemlerini kullanıyor olabilir. Sonuç olarak da dil öğrenenler harcanan onca zamana karşı konuşulamayan veya tam olarak anlaşılamayan bir İngilizceyle başbaşa bırakılıyor.

Konuşma becerisi, dil öğrenenler tarafından en önemli beceri olarak kabul edilir. Öğrenciler, dil öğrenimindeki başarılarını, İngilizce’yi ne ölçüde kullanabildikleriyle ölçerler. Ancak  bununla birlikte, konuşma becerisi dil öğretiminde en çok ihmal edilen becerilerden biridir. Çoğu öğrenci sınıfta veya bunun dışında konuşma olanağına bile sahip değildir. Ayrıca, konuşma çoğu dil kursunda sınavın bir parçası değildir. Birçok araştırmacı tarafından keşfedildiği gibi, yabancı dil öğrenimi en iyi etkileşim yoluyla gerçekleşir, öğretmenler öğrencilere derslerinde İngilizce iletişim kurma fırsatları sağlamalıdır. Dil öğreniminde birçok öğrencinin hedefi, resmi ve gayri resmi etkileşimde akıcı bir şekilde iletişim kurabilmek olduğundan, sınıf içi aktiviteler sözlü akıcılığı teşvik etmek için tasarlanmalıdır.

Ancak, konuşma yeteneği, kabul edersiniz ki doğası gereği karmaşık bir süreçtir; Öğrencilerin birçoğu farklı sosyal ya da psikolojik nedenlerden dolayı sınıfta ya da onun dışında konuşma konusunda endişeli hissedebiliyor ve bu yüzden de sessiz kalabiliyor. Bu nedenle, dil öğretmenlerinin İngilizce konuşma konusunda utangaçlık ve isteksizlikten kaçınmak için rol bazı doğal stratejiler uygulaması gerekir. Bu nedenle, bir dil öğretmeninin temel işi, öğrenenleri İngilizce'yi sadece sınıfta değil, sınıf arkadaşlarıyla, mümkünse öğretmenlerle veya diğer İngilizce konuşan insanlarla günlük etkileşimlerinde de kullanmaya teşvik etmektir. 

Fakat kimi zaman dil öğrenen kişinin bir sınıf eğitimi almasına sosyal ve psikolojik açıdan imkansızlığı ortaya çıkabilir. Bunlar iş saatlerinin yoğunluğu, mesai saatlerinin uzaması, utangaçlık vb nedenler olabilir. Böyle bir durumda ise kişi için en doğru seçenek konuşma odaklı İngilizce özel ders olacaktır. 

Kariyerinizde ilerlemek, İngilizcenizi geliştirmek, öz güveninizi artırmak, şu anki İngilizce konuşma seviyenizi geliştirmek veya IELTS'e hazırlanmak istiyor olabilirsiniz. Konuşma odaklı İngilizce özel dersler alarak tüm bunları yapabilirsiniz.

GNR Eğitim

QUIZ: Öğrenme Tipiniz Nedir?

Sizin için en iyi öğrenme stratejileri nedir?

Daha hızlı öğrenmek için neler yapabilirsiniz?

Quizi yaparak öğrenme tipinizi keşfedin...

Öğrenme Tipiniz Nedir
Quizini Yap
WhatsApp Hattı