Konuşma Odaklı İngilizce Kurslarına Nasıl Karar Verebilirsin

Günümüzde yabancı dil eğitimlerinde en popüler kurslar yabancı dili konuşarak öğreten eğitim kurumlarıdır. Geçmişte önce gramer kuralları öğretilirdi. Şimdi ise gramer kuralları konuşma odaklı kurslar sayesinde konuşurken öğretiliyor.

Konuşma Odaklı İngilizce Kurslarına Nasıl Karar Verebilirsin.

Konuşma odaklı yabancı dil eğitimlerinde konu başlıkları ile eğitim verilmemektedir. Kişilere basit cümleler kurabilme yeteneği kazandırılmaya çalışılmaktadır. Bu yetenek kazandırılmaya çalışılırken gramer kurallarına göre konuşabilme yeteneği de kazandırılır. Kişiler farkında olmadan kuralları öğrenmeye başlarlar.

Klasik yabancı dil eğitimlerinde zamanlar, edatlar, sıfatlar gibi konu başlıkları ile teker teker gramer kuralları anlatılmaktadır. Gramer kurallarını öğrenmek konuşma becerisinin gelişeceğinin garantisi olmamaktadır. Kuralları çok iyi bilen bir kişi hiç başkasıyla sesli iletişim kuramayabilir.

Günümüzde yeni öğretim yöntemleri sayesinde konuşma odaklı eğitimlerle yabancı diller daha kısa sürede daha hızlı geliştirilebilmektedir.

Karşımızdaki birine kendi sesimizle İngilizce bir şeyler söylemeye başladığımızda yabancı dilimizi aktif öğrenmeye başlayabiliriz. Sadece dinleyerek, okuyarak, yazarak veya gramer kuralları öğrenerek geliştirdiğimizde pasif öğrenmiş oluruz. Bir yabancı dili en kısa süre konuşabilmek için aktif öğrenmeye başlamalıyız. Aktif öğrenmenin de tek yolu konuşarak geliştirmektir.

İnternette yabancı dil eğitim kurumları ile ilgili araştırma yapıldığında arama motorlarında ilk sayfada ağırlıklı olarak konuşma odaklı İngilizce eğitim kurumları listelenmektedir. Çünkü günümüzde aktif öğretmeyi hedefleyen eğitim kurumları daha popülerdir. Katılımcılar memnun kaldıkça kurslara başvuranların sayısı da artmaktadır. Birçok kişi yeni öğrenmeye başladığında önce ilk 3 ay bir kurs ile başlayıp sonradan kazandıkları deneyimlerle kendi kendilerine geliştirmeye devam edebilmektedirler.

İngilizceyi aktif öğrenmeye başlamak ve en yakın zamanda İngilizce bilenler arasına katılabilmek için öncelikle konuşma odaklı eğitim kurumlarını araştırmalısın. Bu eğitim kurumlarını araştırırken yaşadığın şehirde bir yer seçmene de gerek yok. Çünkü birçok eğitim kurumumun online ders olanağı bulunmaktadır.

Online eğitimler sayesinde istediğin saatte istediğin yerden istediğin eğitim kurumundan faydalanabilme imkanına sahipsin. Araştırırken online imkanının olup olmadığına en başta dikkat edersen sonunda daha kolay seçim yapabilirsin.

Eğitim kurumuna karar verirken araştırman gereken hususlardan biri de eğitim kurumunun Genel İngilizce konuşma yeteneğini ne kadar sürede sana öğreteceğidir. Günlük konuşmaları ne kadar sürede sana konuşabilme yeteneği kazandıracaklar bunu araştırmalısın.

İngilizce konuşma odaklı kursları araştırmaya başladığında her eğitim kurumunun kendine ait metodu olduğunu fark etmeye başlayacaksın. Hangi metodun senin için faydalı olacağına karar vermek için en iyi yol eğitim kurumunda ücretsiz deneme dersi talep etmektir. Böylece ilk dersten itibaren konuşarak öğretip öğretmeyeceklerini deneyimlemiş olursun.

Ücretsiz deneme dersi aldığında eğitim kurumunun sana basit cümleler konuşturup konuşturmadığına dikkat etmelisin. Bir gramer kuralını anlatıp basit cümle kurmana başlatıp başlatmadıklarını gözlemlemelisin. İlk ders itibariyle basit cümleler kurarken gramer kurallarını pekiştirip pekiştirmediğine dikkat etmelisin.

GNR Eğitim olarak konuşma odaklı online İngilizce kurslarından biriyiz. GNR Metodu ile ilgili ücretsiz deneme dersimizi talep edebilirsiniz.

İlk dakikadan itibaren konuşarak cümle kuracağınızı ispatlayabilmek için sizlere Rusça deneme dersi de yapabiliriz.

Ücretsiz Deneme Dersimizi Rusça Yaparsak Neyi Görürsünüz

  • Rusça en zor öğrenilen yabancı dillerden biridir. İngilizce gibi kulağımızın maruz kaldığı bir yabancı dil değildir. Almanca veya Fransızcaya bile daha çok maruz kalırız.
  • Kulağının maruz kalmadığı öğrenilmesi zor bir dilde bile GNR Metodu sayesinde ilk dakikadan itibaren konuşabileceğini sana ispatlamış oluyoruz. İngilizce kolay bir yabancı dildir.
  • Hangi yabancı dil olursa olsun metodumuz sayesinde ilk dakikadan itibaren gramer kuralı anlatmadan eğitmenimizle diyalog kurulmasını sağlıyoruz. İlk andan itibaren aktif öğretiyoruz.

GNR Metodu İle İngilizce Nasıl Öğrenilir?

GNR Eğitim olarak ücretsiz deneme dersi sayesinde katılımcılarımızı güvenle bizle karar almalarına katkıda bulunuyoruz. Katılımcılarımız şüphe duymadan güvenerek bizimle İngilizce bilenler arasına katılabiliyorlar.

GNR Metodunun Uluslararası Patenti bize aittir. Metodumuzun ilk tasarım aşaması Moskova Devlet Üniversitesi tarafından başlatılmıştır. GNR Eğitim olarak tüm yabancı diller üzerinde kapsamlı çalışmalar yaparak metodumuzu geliştirdik.

Metodumuzu geliştirirken özellikle çocukların kendi ana dillerini nasıl geliştirdiklerini de gözlemledik. Çocukların işitsel olarak edindikleri sesleri dilsel ifadeye dönüştürme yeteneklerinden ilham aldık. 2 yaşındaki bir çocuğun ana dilini öğrenme sürecini yetişkinlere uyarladık.

Metodumuzu geliştirirken Davranışçılık Ekolü eğitim sisteminden de ilham aldık. Bu eğitim sistemi yeni öğrenilen bilgi ister yabancı dil olsun ister başka bir bilgi insanların kendi hayatlarından ve kendi ifadelerinden örneklerle yeni öğrendikleri bilgileri yaşayarak ve yaparak daha iyi öğrenildiğini savunur. Biz de eğitimlerimizde katılımcılarımızın öğrenme şekillerine önem veririz. Bazıları işitsel bazıları görsel daha iyi öğrenir. Bazıları da koklayarak veya tadarak…

Davranışçılık Ekolünden ilham alarak geliştirdiğimiz metodumuzda yabancı dili aynı davranışlarımız gibi uyarıcı-tepki bağlamında çeşitli tekrar, taklit ve şartlandırma yoluyla geliştirilir. Hangi yabancı dili aktif olarak öğretiyorsak o yabancı dili 3 ay gibi kısa bir sürede konuştururuz.

"Duy-Tekrar Et" şeklinde yenilemeler sayesinde konuşma becerisinin kısa sürede gelişmesini sağlayan davranışlar artar. İlk dakikadan itibaren diyalog kurma, iletişim ve günlük konuşmalar yapılmaya başlanır.

GNR Metodu Doğal Çoklu Tekrar ve Yönlendirilmiş Zeka yöntemini temel alarak geliştirdik. Her ders yeni kelimeler ezberlenmeden öğrenilir. Her yeni kelime hafızaya kalıcı olarak yerleşir. Sadece yeni kelimeler değil cümle yapıları da hafızaya konuşarak yerleştirilir.

Katılımcılarımızın günlük yaşantılarındaki Türkçe diyalogların İngilizce yapılabilmesini hedefleriz. 3 ay sonunda Genel İngilizce konuları ile akıcı konuşma becerisi kazandırmaktayız.

Ücretsiz deneme dersinden sonra seviye tespiti yapılır. Katılımcılarımızın hangi seviyede olduklarını belirleriz. Hangi seviyenin hangi aşamasında olduğunu da ayrıca tespit ederiz. Örneğin katılımcımız Elementary seviyesinde ise bu seviyenin başında mı ortasında mı bir üst seviyeye mi yakın seviyesini tam belirleriz. Ona göre eğitime başlarız.

Kişiye özel ders içerikleri hazırlanır. Düşünsel ve duyusal olarak tüm ders saati süresince diyalog kurmaya konsantrasyon maksimum seviyede olunur.

Uzaktan eğitimimiz vardır. Hangi şehirde olduğunuz bizim için önemli değil. İnternet varsa bizde varız…

Eğer 3 ay sonra gerçekten İngilizce konuşanlar arasında olmak istiyorsan GNR Eğitim konuşma odaklı İngilizce kursu olarak doğru adres…

GNR Eğitim

QUIZ: Öğrenme Tipiniz Nedir?

Sizin için en iyi öğrenme stratejileri nedir?

Daha hızlı öğrenmek için neler yapabilirsiniz?

Quizi yaparak öğrenme tipinizi keşfedin...

Öğrenme Tipiniz Nedir
Quizini Yap
WhatsApp Hattı