İngilizce Öğrenmeni Birebir Online İngilizce Kursu ile Hızlandır

İngilizce Öğrenmeni Birebir Online İngilizce Kursu ile Hızlandır.

Aynı anda iki insan aynı bilgiyi öğrenmeye başlasa iki kişinin ilk öğrendiği bilgiler farklı olabilmektedir. Yabancı dil öğrenirken de böyledir. Çünkü herkesin yeni bir bilgiyi öğrenme teknikleri ve süreleri farklıdır.

İngilizceyi aynı seviyede olduğun bir başka kişiye göre bilgilerin farklı olabilir. Senin kelime bilgin daha iyi olurken bir başkasının cümle yapıları bilgisi daha iyi olabilir. Senin zamanların doğru kullanımı hakkında bilgin çok iyi olurken bir başkasının kelime bilgisi veya cümle yapısı senden daha iyi olabilir. Bu yüzden aynı seviyede olduğunu düşündüğün birinin yanında kendini yeterli bilgiye sahip hissetmiyor olabilirsin. Çünkü herkesin yabancı dil öğrenmeye başlarken ilk öğrendikleri farklıdır. Ama bu durum senin moralini bozmamalıdır. İngilizceyi öğrenme motivasyonunu azaltmamalıdır. İngilizce dil eğitimini bir sorun haline getirmemelidir.

Başlangıç ile orta seviye arasında bir dilbilgisi seviyesine sahip olup bir konu ile ilgili kendini bir türlü geliştirememiş isen eksik yanlarını hızlıca geliştirmek için birebir ingilizce derslerinden faydalanabilirsin.

Belki de orta ile ileri seviye arasında bir dil bilgisine sahip olup bir sınava hazırlanıyorsundur. Akademik veya kariyer hayatın için KPDS, İELTS, YDS gibi sınavlarına hazırlanıyorsan bireysel ihtiyaçlarına göre özel hazırlanmış bir programla daha hızlı ilerlersin. Yazma ve okuma konusunda çok iyi kendini geliştirmiş olup, dinleme ve konuşma becerini geliştirememiş olabilirsin. Bireysel ihtiyacın bu becerileri geliştirmekse kendi ihtiyaçlarına odaklanan bir eğitim alman daha faydalı olabilir.

İster ingilizceye yeni başlamış olunsun ister sınava hazırlanmış olunsun bazen kişilerin birebir ingilizce dersleri alması çok daha avantajlı olabilmektedir.

Birebir ingilizce kurslar araştırıldığında sınıf derslerine göre fiyatlar biraz daha yüksek olmaktadır. Ama bazı kişiler kendi dilbilgisi ile durum analizi yaptığında kendine özel kişiselleştirilmiş ingilizce eğitimi aldığında daha kısa sürede dil eğitimini tamamlayabiliyor. Tamamladıkları süreye bakıldığında çözüm süresinin kısa olması fiyat konusunda daha da avantajlı olabilmektedir. Nasıl mı?

Bireylerin kişisel dil ihtiyaçları belirlendiğinde belli konularda yol alamadığı görülmektedir. Sadece bir konuda bir basamakta zorlandığı için dil öğrenme motivasyonunu kaybetmiş kişilerin sayısı oldukça fazladır. Bireysel derslerde kişinin zorlandığı kısımlar eğitmenler tarafından iyice gözlemlenir. Bu tarz kişiler özel ders ile zorlandığı basamağı hızlıca geçip ingilizceyi çok kısa bir sürede konuşanlar arasına katılabilmektedirler. Daha uzun süre kurs ödemesi yapmaktan kurtuluyorlar. İngilizce eğitimlerine moralleri bozularak ara vermek zorunda kalmıyorlar.

Yabancı dilini geliştirirken özel ders aldığında senin bireysel ihtiyaçlarına göre bir ders programı oluşturulmaktadır. Yeni bir dil öğrenmedeki hedeflerine önem verilir. Türkçe günlük konuşmaları konuşabilmek için mi öğrenmek istiyorsun, kariyeri için mi öğrenmek istiyorsun, sosyal çevrende sende konuşabilenler arasında olmak için mi öğrenmek istiyorsun. Hedefini belirlemek senin için özelleştirilmiş en iyi programın hazırlanmasını sağlayacaktır. Bireysel dil eğitiminde sen ve eğitmen arasında kimse olmaz. Eğitmenin senin öğrenme tarzını ve eksiklerinin ne olduğunu en iyi şekilde belirler. Bireysel öğrenme farklılıklarını eğitmenin birebir özel ders olduğu için iyi analiz eder. Dil öğrenmenin hangi basamağında zorlandığın iyice belirlenir. Eğitmenin seni o konuda etkin bir şekilde hızlıca geliştirir. Bazen yabancı bir dil öğrenirken en önemli sıkıntı, kişinin bireysel dil sıkıntılarını anlayacak birine kendini ifade edememesidir. Bazen kişi kendi bile sıkıntısının ne olduğunun farkında olamayabiliyor. Birebir Özel İngilizce Derslerinde sen hangi konularda zorlandığını gözlemlemek zorunda değilsin. Eğitmenin sayesinde senin dilinden anlayan birine sahip olmuş oluyorsun.

Sana özel kişiselleştirilmiş bir eğitim içeriği hazırlandığından daha iyi odaklanırsın. Dersler klasik ders havasında değildir. Ders içerikleri senin programa odaklanmanı sağlayacak şekilde hazırlandığından keyifle derse katılırsın. Özel derslerde katılımcı bir tek sen olacağından eğitmenin de odağı sen olursun. Bu yüzden dersler aktif ve yoğundur. Bu durum eksik yanlarının hızlı ilerlemesi için çok faydalıdır. Derste tek öğrenen sen olduğun için yaptığın hatalarının çok farkında olursun. Daha çabuk geliştirip doğru devam edersin.

Günlük yaşantında Türkçesini söylerken bunun İngilizcesini nasıl söyleyebilirim diye zihninden geçirdiğin her cümleyi eğitmene söyleyebilirsin. Bazen günlük yaşantımızdan örnek cümleleri konuşabilmek hızlı ilerlemenin en önemli adımlarındandır. Sorularını çekinmeden sorup düzeltme şansına sahip olursun.

İngilizceyi öğrenirken aktif olarak öğrenmek çok önemlidir. İngilizce eğitimini alıp kolayca öğrenemeyenlerin en büyük sebebi dili pasif olarak öğrenmesidir. Bir dil konuşarak gelişir, yani aktif olarak öğrenirsen gelişebilir. Özellikle kendine uygun birebir ingilizce ders veren kursları araştırırken konuşarak öğrenmeni sağlayacak bir özel kurs bulmalısın. İlk günden itibaren ingilizce konuşmanı hedefleyen kurslar ile daha hızlı ilerlersin. Bireyler öğrendiklerini konuşurken aktif olarak kullandığında yabancı dilini geliştirebilmektedir. Birçok insanın ingilizce biliyorum ama konuşamıyorum demesinin sebebi budur.

Birebir İngilizce kurslarda hem ders içerikleri kişiselleştirilmekte hem de ders saati kişiselleştirilmektedir. Birebir Online İngilizce Eğitimlerinde dilediğin saatte, dilediğin yerde eğitim alabilmektesin. Şehir dışına bile çıksan derslerini aksatmıyorsun. Online derslerde senin nerede olduğunun önemi yok, sadece internetin ve uzaktan eğitim alabileceğin bir cihazının olması yeterlidir. İster cep telefonundan bağlan ister bilgisayarından derslere katılabilirsin. Online ingilizce eğitimler özellikle çalışan kişiler için çok avantajlıdır. İş çıkışı kursa yetişme stresi yoktur.  İş yerinde fazla mesai yapıldığında dersin ertelenmesi gerekmez. Ofis veya ev fark etmez. Bir kafede bile ders alabilirsin. Online eğitimin bir diğer avantajı da ne evine biri gelmek zorunda ne de sen bir yere gitmek zorundasın. Trafik derdi çekmezsin. Yeter ki internetin ve bir cihazın olsun.

İngilizce dilbilgisi olup online ingilizce konuşma pratiği dersleri araştıran kişilerin sayısı oldukça fazladır. Birebir İngilizce eğitimi ile konuşma pratiğini her derste yapmış olursun. Dersler, eğitmen ile bir sohbet havasında olacağından sosyalleşme gibi düşünebilirsin. Sosyalleşirken sohbetlerimizi anılarımızı unutmayız. Dersler sohbet havasında olacağından kelimeleri ezberlemeden öğrenirsin.

GNR Eğitim

QUIZ: Öğrenme Tipiniz Nedir?

Sizin için en iyi öğrenme stratejileri nedir?

Daha hızlı öğrenmek için neler yapabilirsiniz?

Quizi yaparak öğrenme tipinizi keşfedin...

Öğrenme Tipiniz Nedir
Quizini Yap
WhatsApp Hattı