İngilizce Öğrenmede Bahanelere Yer Yok

İngilizce Öğrenmede Bahanelere Yer Yok.

Herkesin yeni bir dil öğrenmeye kabiliyeti vardır. Bir işi ne kadar gözümüzde büyütürsek, yapması zor olur, gerçekleştirmesi zaman alır. Zorlandıkça ve zaman uzadıkça çok basit şeyler bile büyük engeller gözükebilir. Yapmaktan vazgeçip, benim dile karşı yeteneğim yok demek hata olur.

Kişisel gelişim uzmanları, insanların, düşünce biçimini değiştirdiğinde, başarılı olmanın kolaylaştırdığını söylerler. Ne istiyorsunuz, onu belirlemenizi isterler. İsteğinizi belirlemenizin, hayatınızı kolaylaştırdığını belirtirler.

Yeni bir dil öğrenmede ise yapılması gereken yeni dil öğrenmeyi istemek ve bu yönde adımlar atmaktır. İngilizce öğrenmeyi istemek, dil öğrenmenin en zor engelini ortadan kaldırmaktadır.

Herkesin yeni bir dil öğrenme kabiliyeti vardır. İngilizce öğrenmeyi gözünüzde büyütmeyin.

Yeni bir dil öğrenmede zorlanmaya sebep olan şeylerden biri, gramer öğrenmektir. Konuşma odaklı ingilizce eğitim aldığınızda gramer, konuşmalar sırasında verildiği için nasıl öğrendiğinizi anlamazsınız.

Zamanım yok bahanesi için de bir çok kolaylığın olduğunu söyleyebiliriz. Uzaktan online ingilizce eğitim programları ile istediğiz zamanda eğitim alabilirsiniz.

Dil için yaşınızın ilerlemiş olması da bahaneniz olmasın. Dünyada, yetişkin iken yeni bir dili başarıyla öğrenen kişilerin sayısı çok fazladır.

Yeni bir dil öğrenmenin eğlenceli dünyası ile tanışın, kısa zamanda keyifle yeni bir dil öğrenin.

GNR metodunda bahanelere yer yok

Yeni bir dil öğrenmede, insanların keyfini kaçıran konulardan birinin, konuşurken, o dilde düşünememektir. GNR methodu ile öğrendiğiniz dilde, ilk günden konuşmaya başlayarak o dilde düşünebilme alışkanlığı sağlanır. Katılımcılar farkında olmadan konuşurken o dilde düşünebilme yeteneğini keyifle öğrenirken kazanırlar.

Yeni bir dili öğretmede farklı bir teknik kullanıyoruz. Kullandığımız tekniğin uluslararası patenti Türkiye'de sadece GNR'dedir. Bizim metodumuz ile yeni bir dil öğrenmek ve kendinizi geliştirmeniz için haftada en az iki gün ders almanız yeterlidir.

Klasik yöntemlerden farklı olarak Doğal Çoklu Tekrar ve Yönlendirilmiş Zeka yöntemiyle keyifli ve kolay bir dil eğitimini uzun yıllardan beri gerçekleştirmekteyiz.

Bahanelere yer bırakmamak için bir çok eğitimimizden size uygun olanı seçebilirsiniz.

Zamanınız yoksa online ingilizce eğitimi, birebir ve yüz yüze olsun isterseniz bireysel ingilizce ya da ingilizce özel dersleri, kurumunuzda iş arkadaşlarınız ile birlikte eğitim almak için ise kurumsal eğitimi tercih edebilirsiniz.

Eğitimlerimizin genel avantajları, zaman ve mekan bağımsızlığı, esnek günler ve size göre hazırlanmış eğitim içerikleridir.

Siz yeter ki yeni bir dil öğrenmeye karar verin öğretmek için esnek eğitim planlarımızla hazır bekliyoruz.

GNR Eğitim

QUIZ: Öğrenme Tipiniz Nedir?

Sizin için en iyi öğrenme stratejileri nedir?

Daha hızlı öğrenmek için neler yapabilirsiniz?

Quizi yaparak öğrenme tipinizi keşfedin...

Öğrenme Tipiniz Nedir
Quizini Yap
WhatsApp Hattı