İngilizce Ders Fiyatları

Fiyatları her bütçeye uygun birçok ingilizce ders programı bulunmaktadır. Eğitim paketleri arasından karar vererek ingilizce konuşmaya başlayabilirsiniz.

Dil Eğitiminde Fiyat mı Eğitimin Kapsamı mı Önemli

Kendin için en avantajlı dil kursunu bulabilmek için, öncelikle hangi gereksinimlerin seni yabancı dil eğitim almaya yönlendirdi, buna karar vermelisin. Temel İngilizce eğitimi mi almak istiyorsun, kariyerin için mi geliştirmek istiyorsun, gramer bilgin iyi sadece konuşabilmek mi istiyorsun. Hedeflerini iyi belirlemek, doğru bir kurs seçmek için araştırmanı kolaylaştırır. Doğru kurs alternatiflerini belirledikten sonra kendin için en avantajlı fiyatı belirleyebilirsin. Örneğin, kariyerin için en kısa sürede yabancı dilini geliştirmek istiyorsan, kurumsal iş İngilizcesi eğitimi kurumlarını belirleyip, onların fiyatlarını karşılaştırmalısın. Hedefini iyi belirledikten sonra dil kurslarının fiyat politikalarını neye göre ve nasıl oluşturduklarını analiz edebilirsin.

Eğitim kapsamında, derslerde aktif olup olamayacağın, konuşma odaklı bir eğitim alıp alamayacağın, konuşma odaklı olan kursun temel ingilizce dil bilgisi öğretip öğretmeyeceği, kariyerin için geliştirmek istediğinde iş alanın ile ilgili eğitim içeriği hazırlayıp hazırlamayacağı, kelimeleri ezberletmeden hafızana kalıcı olarak öğretip öğretmeyeceği, akıcı bir eğitim süreci sunup sunmayacağı, en etkili öğrenme yöntemlerinden biri olan duyulararası etkileşim ile öğretip öğretmeyeceği ve çok kısa sürede vaat edilen konuşma becerisini kazandıracak bir program olup olamayacağı önemlidir.

İngilizce özel ders fiyatları online grup dersleri ve birebir dersşeklinde tercih etmeniz durumuna göre değişiklik göstermektedir.

GNR eğitim paketlerimizin fiyatları

Kurs fiyatlarının yüksek olduğu yerlerin her zaman en iyi kurslar olduğu düşünülür. Önemli olan kursun size hangi avantajları sunduğudur. Kursların avantajlarını, eğitim programlarını, öğretme tekniklerini ve hangi öğrenme ekolünden etkilendiklerini araştırarak karar vermen çok faydalı olacaktır. Kursların eğitim kapsamını mutlaka iyice araştırmalısın. Kendi hedefine uygun eğitimi, içeriği ve hizmeti sunan kursa yönelmen en kısa sürede ingilizce öğrenmeni sağlayacaktır.

Araştırmaların sonrasında, hedeflerine uygun kursları belirledikten sonra birine karar verebilmek için bu kursların fiyat politikasını neye göre belirlediklerini iyi gözlemlemelisin. Kurslar genellikle ders alan kişi sayısına göre, dersin yüz yüze veya online olmasına göre, ders saatinin süresine göre, kurumsal veya bireysel ingilizce eğitim almanıza göre ve birebir özel ders almanıza göre fiyat politikalarını oluştururlar.

Alınan eğitim süresi, fiyatı belirlemekte en önemli etkendir. Ders saati süresi kurstan kursa değişkenlik gösterir. Bazı kurslar seans belirler, seanslar farklı ders saatlerinden oluşur. Sadece saate göre alternatif sununlar kursların ders saatleri 30, 40, 60, 80 dakika gibi farklılıklar gösterebilmektedir. Fiyatın içerisinde ne kadar süre eğitim alacağının farkında olmalısın.

GNR online ingilizce eğitimi

Yabancı dilini geliştirmek için eğitim alacağın kurumun, Online eğitim imkanının olup olmadığı önemlidir. Yüze yüze bir eğitim programından faydalanıp, seyahate çıktığında sana online eğitim verip veremeyeceğini mutlaka araştırmalısın. Dil öğrenmek düzenlilik gerekir. Haftalık öğrenme peryoduna ara vermeden devam edebilme koşulları sana mutlaka sağlanmalıdır.

Online eğitime karar verdiğinde de, bulunduğun şehre göre sana farklı fiyat sunmayan kurumları tercih etmelisin. Online eğitim aldığın için bilgisayarın, internetinin ve kulaklığının olması yeterlidir. Senin online katılabilmen önemlidir. Katıldığın yere göre fiyat farkı uygulanıp uygulanmaması, işlerinde profesyonel olduğunu gösterir.

GNR bireysel ingilizce eğitimi

Bireysel İngilizce Eğitimleri iki şekilde olmaktadır. Özel ders ve grup ders olarak olmaktadır. Grup derslerinde 6 kişiyi geçmeyecek bir grup ile de alabilme imkanlarını araştırmalısın. Hangisini seçersen seç, eğitmenin aynı kişi olması çok önemlidir. Keyifli bir dil öğrenirken motivasyonun yüksek olmasında, eğitmen rolü büyüktür. Eğitmenin senin öğrenme analizini yapabilecek deneyime sahip olmalıdır. Bazen hazırlanan eğitim içeriği kişilerin yavaş öğrenmesine sebep olabiliyor. Hızlı bir öğrenme için en etkili ders içeriğinin ve görsellerinin hazırlanması gerekir. Kursa başladığında eğitmenini değiştirme imkanının olabilmelidir.

İster grupla bir eğitimin programın olsun ister bireysel, hangisi olursa olsun, kendi seviyene uygun bir konuşma odaklı eğitim alman çok önemlidir. İngilizce için tüm dünyada geçerli seviyeler bulunmaktadır. Starter, elementary, İntermediate gibi seviyeler. Bu seviyelerin hangi kurunda olduğunun kurs tarafından doğru analiz edilmesi, sana doğru ders içeriklerinin hazırlanmasını sağlar.

Bireysel ingilizce eğitiminde, kelimeleri kalıcı olarak öğrenmene faydalı olacak bir kurum önemlidir. Sözcükleri ezberlemeden kalıcı olarak öğrendiğinde, konuşman akıcı olabilir.

Bireysel eğitim programından faydalanmak istediğinde, birebir özel ders imkanı var mı, sadece grup ile mi ders veriliyor, araştırabilirsin. Grup derslerinde aktif olabilmen için kalabalık olmamalıdır. 6 kişiyi geçmemelidir. Özel ders veya grup dersi de olsa konuşma odaklı bir eğitim olmalı. Bir derste en az 600 cümle kurabilmelisin. Özel ders almak istiyorsan, dersi erteleme opsiyonunun olması gerekir.

GNR kurumsal ingilizce eğitimi

Kurumsal bir eğitim programından faydalanmak istiyorsan, işin ile ilgili içeriklerin olmasına dikkat etmelisin. Eğitim kapsamında sana satış konuşması canlandırmaları yapılmalı. Sunum teknikleri ve mülakat teknikleri eğitimi verilmelidir. Kurumsal firmalara özel profesyonel bir eğitim kadrosunun olup olmadığını araştırmalısın. Birçok sektöre göre özel bir müfredat hazırlamaları ile yabancı dil eğitimi özelleştirilebilir. Bu tecrübede bir eğitim kurumu olmalıdır.

GNR konuşma odaklı ingilizce eğitimi

Konuşma odaklı eğitim veren kurumun, senin temel ingilizce eğitiminin de gelişmesini hedefleyip hedeflenmediğini sorarak öğrenmelisin. Konuşma odaklı gidip, konuşmaya başladığında, nasıl konuştuğunda önemlidir. Ülkemizde turistik yerlerde esnafların konuştuğu gibi ingilizce konuşman yeterli değildir. Düzgün konuşabilmen gereklidir. Konuşma becerin geliştirilirken, sen farkında olmadan doğru cümle kuralları ile konuşmanı da sağlayacak bir eğitim kurumu tercih etmelisin. Yanlış öğrenilen bilgiyi sonradan değiştirmek çok zor olmaktadır.

İngilizce Eğitiminde Kampanya Fiyatları Avantajı

Kampanya dahilinde katılımı en iyi şekilde yapacağın zamandaki fiyat, en uygun fiyattır. Birçok insan kurslara kayıt yaptırıp, kurs saatlerine uyum sağlayamayabiliyor. Bir kursa başlamanın en iyi zamanı, kursla birlikte hayatınızın akışına İngilizceyi yerleştirebileceğiniz zamandır. Kursunda hayatının akışına İngilizceyi yerleştirmende motivasyonunu sağlaması gerekir. Kampanya da olsa, eğitimin kalitesinin hedeflerini karşılayıp karşılamadığı önemlidir.

Zaman zaman kampanyalarla, mevcut programlarını daha uygun bir fiyata verebilmektedirler. Her sektörde olduğu gibi, kampanyalarda eğitimi kullanma tarihleri belirtilir. Kampanyalardan yararlanırken, hayatının akışına o tarihlerin uygun olup olmadığını iyi belirlemelisin. Mevcut programlarının kampanyası olması önemlidir. Her zaman öğrettikleri öğretme tekniklerinden ödün vermeyerek kampanya imkanı sağlayıp sağlamadıklarının farkında olmalısın.

Hayatının akışına İngilizceyi yerleştirecek, en iyi eğitim kalitesi ile en uygun koşullarda avantajları çok olan eğitim kurumları tercih et, ingilizce konuşanlar arasına en kısa sürede katıl.

GNR Eğitim

QUIZ: Öğrenme Tipiniz Nedir?

Sizin için en iyi öğrenme stratejileri nedir?

Daha hızlı öğrenmek için neler yapabilirsiniz?

Quizi yaparak öğrenme tipinizi keşfedin...

Öğrenme Tipiniz Nedir
Quizini Yap
WhatsApp Hattı