Hangi Metot ile İngilizce Daha Kısa Sürede Konuşmaya Başlanır

Günümüzde konuşma odaklı İngilizce kursları daha popülerdir. Artık çoğu kişi bir yabancı dilin kendi sesimizle cümleler kurmadan geliştirilemeyeceği bilgisine sahip. Her kursun kendine ait yöntemleri olmaktadır.

Hangi Metot ile İngilizce Daha Kısa Sürede Konuşmaya Başlanır.

İngilizce kurslar arasında araştırma yaparken her kursun kendine ait metodu olduğunu fark etmişindir. Hangi metodun daha iyi olacağı konusunda kararsız kalmış olabilirsin. Bu yazımızda sana seçim yaparken nasıl araştırma yapabileceğin konusunda sana tavsiyelerimiz olacak.

Hangi yöntemin senin için daha iyi olacağına nasıl karar vermelisin?

  • İngilizce öğrenme metotlarını araştırırken hepsinin en kısa sürede konuşmanı sağlamak için geliştirilmiş yöntemler olduğunu görmüşündür. Seçim yaparken en önemli kriterin konuşma odaklı bir eğitim kurumu olmalıdır. Yabancı dilini geliştirmeyi o dili sadece konuşarak geliştirmeyi hedefleyen eğitim kurumlarını seçmelisin. Klasik kurslarda gramer kuralları öğretilerek okuma, dinleme, yazma ve konuşma becerileri geliştirilmektedir. Popüler kurslarda ise öncelik konuşma becerisini geliştirmektir.
  • Eğitim kurumuna karar verirken İngilizceyi konuşma becerisini sana ne kadar sürede kazandırdıklarını incelemek de ikinci kriterin olmalıdır. En kısa sürede temel konuşma becerisini ne zaman gerçekleştireceklerini incelemelisin.
  • Günümüzde en popüler eğitim kurumlarının online eğitimleri bulunmaktadır. Bu yüzden karar vermende yaşadığın şehrin bir önemi bulunmamaktadır. Hangi şehirde yaşarsan yaşa tavsiyelerimize uygun bir eğitim kurumu seçebilirsin. Online eğitimlerin avantajı istediğin saatte istediğin yerden eğitime katılabilmendir. Eğitim planlaması esnektir. Senin için en uygun saatte ve yerden eğitim alabilirsin.
  • İngilizce kurslarında online veya yüz yüze eğitimlerinde grup ve bireysel dersler olmaktadır. Eğer grup derslerine kayıt yaptıracaksan eğitim kurumunun seviye tespit sınavını nasıl yaptığını araştırabilirsin. Tüm yabancı dillerde tüm dünyada geçerli olan 6 seviye bulunmaktadır. Bu etaplar sırasıyla, Starter, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate ve Advanced’dir. Grup derslerinde bu etapların hangi kurunda olduğunu ayrıntılı belirleyen bir kurs olup olmadığını araştırabilirsin.
  • İngilizce konuşma becerisini geliştirerek eğitim veren kursların kendine ait metotları bulunmaktadır. Bu metotlara karar verirken araştırdığın kurslardan ücretsiz deneme dersi talebinde bulunabilirsin. İlk dersten itibaren İngilizce cümleler kurarak öğrenmeye başlayıp başlayamayacağını test etmiş olursun. Ayrıca konuşarak geliştirip geliştirmeyeceklerini de test etme imkanı yakalamış olursun.
  • Yabancı dil kursunun metodunda hangi yöntemlerle öğretildiğini de araştırabilirsin. Her insanın yeni bir bilgiyi öğrenme şekli farklıdır. Herkesin beyin kimyası farklıdır. Öncelikle ilköğretim hayatından bugüne kadar derslere nasıl çalıştığını düşün. Okuyarak mı yazarak mı dinleyerek mi daha iyi yeni bir bilgiyi öğreniyordun. Bunu düşünmek kendinin öğrenme alışkanlığın hakkında bilgi sahibi olmanı sağlayacaktır. Böyle karar vermeye çalışırken senin alışkanlıklarına uyup uymayan bir yöntem olup olmadığını da değerlendirme şansına sahip olursun.

GNR Eğitim olarak uzun yıllardır dünyada en yaygın olan yabancı diller ile ilgili eğitim vermekteyiz. Hangi yabancı dilde eğitim veriyorsak hedefimiz o yabancı dili katılımcılarımızda konuşarak geliştirmektir. Metodumuz ismi GNR Metodudur.

GNR Metodunun Özellikleri

  • Güncel dil dikkate alınarak konuşma becerisinin doğal çoklu tekrar ile geliştirilmesi hedeflenmektedir. Katılımcılarımıza tıpkı 2 yaşındaki bir çocuğun ana dilini öğrenme sürecini yaşatarak en kısa sürede günlük konuşmalarını yapabilir hale getirmekteyiz.
  • Patenti sadece bize ait olan bir yöntemdir.
  • Patenti sadece bize ait olan bir yöntemdir.
  • GNR Metodu ile katılımcılarımıza ilk dersin 1.dakikasından itibaren en basit cümleleri kurabilme alışkanlığı kazandırırız. Gramer kuralları özel olarak anlatılmadan konuşurken öğrenilmesi sağlanır.
  • GNR Metodu ile ilk günden ilk dersin 1.dakikasından itibaren basit cümleler kurdurduğumuzu katılımcılarımıza başvurdukları takdirde ücretsiz deneme dersimiz sayesinde ispatlamaktayız.
  • İngilizce birçok kişinin bilmese de kulak aşinalığı olduğu bir dildir. Bu yüzden kulak aşinalığının neredeyse hiç olmadığı Rusça yabancı dili ile ücretsiz deneme derslerimizi yapmaktayız. Amacımız hiç kulak aşinalığı olmayan Rusçayı 1.dakikadan itibaren konuşturabildiğimizi ispatlayarak metodumuzun başarısını kanıtlamaktır. Böylece katılımcılarımızın bize güvenle katılımlarını sağlamaktayız.
  • Katılımcılarımızın en çok sorduğu sorulardan biri gramer kuralları anlatılmadan nasıl kuralları öğrenebilecekleri ile ilgilidir. Kullandığımız en temel yöntemlerden bir diğeri ise İşitsel-Dilsel yöntemdir. Duyu organlarının etkileşimini sağlayarak yabancı dilin geliştirilmesine katkıda bulunmaktayız. Davranışçı Öğrenme Ekolü’ne göre bilginin kalıcı olması esastır. Uyarıcı ve tepki arasında kurulan bağ sonucu öğrenme kalıcı olmaktadır. Metodumuzda bu bağı güçlendirerek tekrar, taklit ve şartlandırma yoluyla 3 ay gibi bir kısa sürede konuşturabilmekteyiz. Diyalog kurma, iletişim ve günlük konuşmalar temel alınır. İnternet sayfamızda GNR Metodu ile ilgili ayrıntılı bilgi bulunmaktadır.
  • GNR Eğitim olarak grup derslerimizden faydalanacak katılımcılarımızın eğitim öncesinde Starter, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate ve Advanced etaplarından hangisinde dil bilgisine sahip olduğunu belirleriz. Ayrıca bu etapların hangi kurunda olduğunu da belirleriz. Böylece grup derslerinde katılımcılarımızın arasında seviye sıkıntısı yaşanmamaktadır.

GNR Eğitim

QUIZ: Öğrenme Tipiniz Nedir?

Sizin için en iyi öğrenme stratejileri nedir?

Daha hızlı öğrenmek için neler yapabilirsiniz?

Quizi yaparak öğrenme tipinizi keşfedin...

Öğrenme Tipiniz Nedir
Quizini Yap
WhatsApp Hattı