Dil okulumuzda neden eğitim almalısınız?

Yabancı dil kurslarımızı tercih etmeniz için sizlere birçok neden sunuyoruz.

Dil okulumuzda neden eğitim almalısınız?.

Dil sınavında istediğiniz puanı almak için

Size özel hazırlanan eğitim programlarıyla dil sınavlarında hedeflediğiniz puanı alırsınız. Üniversitelerin hazırlık sınavları ve bütün dünyada kabul gören TOEFL ve IELTS gibi özel sınavlardan yüksek puanlar almak özel eğitim yöntemimiz sayesinde işten bile değil. Eğitmenlerimiz tarafından özel olarak hazırlanmış deneme sınavlarıyla sonucunuz garanti altında.

Sektörünüze özel dil eğitimi almak için

İşinize yarayacak dili en kolay ve en kısa yoldan öğrenmek için sektörünüze özel eğitim olanağı dil kursumuzda bulunmaktadır.

Yöneticiler için özel eğitim programıyla İngilizcenizi ilerletmek için

Sadece yöneticilere özel dil eğitimimiz sayesinde öğrenmek istediğiniz dili daha akıcı bir şekilde konuşursunuz. Bu program kendini geliştirmeyi sürekli bir gereksinim olarak gören yöneticiler için biçilmiş kaftandır. Küreselleşen dünyada yerelle küresel pazarın iç içe geçtiği günümüzde iletişim ve dil becerisini arttırarak rekabetin gerisinde kalmak istemeyen yöneticilerin yoğun iş tempoları dikkate alınarak hazırlanan bu program sayesinde ufkunuz daha da genişleyecek.

Rahat ve akıcı konuşmak için

İngilizce biliyor, okuduklarınızı ve duyduklarınızı anlıyor ama bir türlü konuşamıyorsunuz. İşte sizi akıcı ve kolay bir şekilde konuşturacak dil eğitimi fırsatı.

Derslerinizi Skype'tan takip etmek için

Derslerimizi takip etmek için kutu gibi sınıflara tıkılmak zorunda değilsiniz. İstediğiniz zaman ve istediğiniz mekanda ders yapabilmek artık sizin elinizde. İnternet bağlantınız olduğu sürece ister tabletinizden isterse bilgisayarınızdan istediğiniz her yerden profesyonel eğitmenlerimizden ders alabilirsiniz.

Türkiye'de bir ilk olan 'Çoklu Tekrar ve Yönlendirilmiş Zeka' eğitim yöntemiyle kolayca dil öğrenmek için

Kursumuzda 10 yılı aşan deneyimle geliştirilen özel bir yöntemle eğitim verilmektedir. Bu eğitim sayesinde kitap, defter ve ödev gibi klasik yöntemlerden bağımsız, kolay ve keyifli bir şekilde dil öğrenebilirsiniz.

Öğrenmek istediğiniz dili özgürce öğrenmek için

Artık dil öğrenmek için dört duvar arasında sıkışıp kalmanıza gerek yok. Özel yöntemimiz sayesinde istediğiniz dili istediğiniz yerden öğrenebilirsiniz. İster bahçede, isterse bir kafede olun. Dil öğrenmek hiç bu kadar kolay ve keyifli olmamıştı

İngilizceyi günlük hayatınızda etkili şekilde kullanmak için

Özel sistemimiz sayesinde İngilizceyi artık daha kolayca öğrenip daha akıcı bir şekilde konuşacaksınız. Seviyeniz ölçülerek mevcut bilginiz ve eksikleriniz belirlenir ve profesyonel eğitmenlerimiz tarafından size özel bir müfredat oluşturulur.

İş İngilizcesi öğrenmek için

İngilizce alt yapınız var ama işte İngilizceyi takip etmekte zorlanıyorsanız, doğru yere geldiniz demektir. Sizi günlük İngilizceden çıkarıp iş İngilizcesine yönlendirerek işteki dil sıkıntınızı gideriyoruz. Telefon görüşmeleri, iş bağlantıları ve iş toplantıları öğrencilerimiz için bundan sonra daha kolay geçecek, çünkü sektörünüzde etkin konuşma ve sunum yapabilme becerisi kazanacaksınız. İş İngilizcesi eğitim programlarımız sektörünüze uygun olarak size özel hazırlanmaktadır.

Birebir özel ders almak için

Birebir özel ders programı, belirli konularda bilgi eksiği bulunan ve bu eksiklikleri gidermek için özel bir programa gereksinim duyan kişiler içindir. Kişilerin dil konusundaki eksik yönleri belirlenerek eksiğin giderilmesi yönünde kişiye özel bir program uygulanır.

QUIZ: Öğrenme Tipiniz Nedir?

Sizin için en iyi öğrenme stratejileri nedir?

Daha hızlı öğrenmek için neler yapabilirsiniz?

Quizi yaparak öğrenme tipinizi keşfedin...

Öğrenme Tipiniz Nedir
Quizini Yap
WhatsApp Hattı