Çevrimiçi İngilizce Pratik Yapabilmenin Keyfini Yaşayın

Günümüzde teknolojik gelişmeler ve internet sayesinde, İngilizce öğrenirken konuşma pratiği yapabilmen artık çok kolay.

Çevrimiçi İngilizce Pratik Yapabilmenin Keyfini Yaşayın.

Konuşma pratiği için artık zaman kısıtlaması yok…

Online konuşma pratiği dersleri ile uzaktan eğitim alarak konuşma becerini geliştirebilirsin. Başlangıç ile orta seviye arasında bir dilbilgisine sahipsen, İngilizceni geliştirebilmek içinde online İngilizce kursu alabilir, özel konuşma pratiği dersleri ile daha hızlı, iyi ve doğru konuşmaya başlayabilirsin. 

Tamamen kendi zamanın kendi patronusun

Günümüzde yetişkinlere online konuşma pratiği dersleri ile konuşma becerisini geliştirmek için bahaneler kalmıyor.

Günlük hayatının temposunda yabancı dilini geliştirmek için bir kursa gitmeye zaman bulamayabilirsin. Bu yüzden birçok kişi kursa gitmek isteyip, bir kursa yazılmayı hep erteler. Ya da birçok kişi bir kursa yazılıp yarım bırakır. Yeni öğrenilen bir dili akıcı ve doğru konuşabilmek için de mutlaka konuşma pratiği yapman gerekir. Konuşma pratiği yapabilmek için arkadaş bulabilmek, herkesin istediği bir şeydir. Ama en zor şeydir. Bu yüzden birçok kişinin klasik İngilizce eğitimleri almasına rağmen, speaking geliştiremedikleri bir beceri olarak kalmıştır.

Ülkemizde online konuşma pratiği yapılabilecek eğitim kurumları bulunmaktadır. Kişiye özel birebir kurslardır. Online konuşma pratiği derslerinde zamanı ve mekanı belirleyen sensin. İster evinden konuşmak iste, ister bir kafeden, ister iş çıkışı hemen konuşmak iste. Zamanını ve mekanını, konforuna göre ayarlarsın. Kurslar senin programına uyum sağlar. Yeter ki internetin ve teknolojik cihazın olsun. Bazı kişiler uzaktan eğitim dışında birebir canlı eğitim almak isteyebiliyor. İşin gereği çok sık seyahat ediyorsan online programlar üzerinden derslerine ara vermeden devam edebilirsin.

Yabancı dilin gelişmesi için konuşma pratiği yapma imkanı bulabilmek senin için harika bir şey. Başkalarıyla konuşabilmek ve yazışabilmek, yabancı dilin gelişmesinde oldukça etkilidir. Bir yabancı dili öğrenirken disiplinli, sürekli ve aktif çalışmak için bir eğitim kurumundan destek almak faydalıdır. Doğru ve hızlı konuşma becerinin gelişmesi için keyifli bir eğitim ile sana odaklanan bir eğitimciden ders alırsın. Sana odaklanan bir eğitmeninin olması ve eğitmenin öğrenme yeteneklerini gözlemlemesi gelişmen için çok önemlidir. Başlangıçta doğru kurallara göre konuşmaya başlanılması gerekir. Baştan hatalı olanı sonradan düzeltmek zordur.  Özel eğitim veren kurumlarda kişilerin duyusal etkileşim özelliklerini dikkate alan kurumları tercih etmeye çalışman sana daha fayda sağlayacaktır. Duyusal etkileşim, öğrenmenin en etkili ve hızlı yöntemidir. Bu yüzden senin duyusal etkileşim özelliklerine göre hazırlanan ders içerikleri daha hızlı gelişmeni sağlar.

Günümüzde büyük bir çoğunluk yabancı dil öğrenmesine ve konuşabilmesine fayda sağlayacak, konuşma pratiği yapabileceği bir eğitim kurumunu tercih etmektedir. Bir eğitim kurumu doğru konuşabilmeni sağlar. Eğitmen sana hatalarını belirtir. Dersler keyifli olduğu için hata yapmaktan çekinmezsin. Hem görsel hem de işitsel etkileşim kurarak kuralları pekiştirirsin. Hatta birebir çok sık yaptığın veya tekrarladığın hatalarının belirtilmesi hoşuna gider. Kalıcı ve etkili bir eğitim olduğundan bir daha ki derse o hatayı yapmazsın. Çünkü insanlar keyif alarak öğrendiği bilgileri asla unutmaz.

Eğitimlerinde canlı sohbet edebilme imkanı bulabilmen özgüveninin gelişmesini sağlar. Konuşurken çekinmezsin. Sana özel konuşma pratiği dersi olduğundan hata yapmaktan çekinmezsin. İlk günden itibaren konuşmaya başladığından konuşma cesaretin her geçen gün maksimum seviyeye ulaşır. Eğitimler öncesinde yabancı dil seviyen belirlenir. Sana bir sınav yapılır. Bu sınavda hangi etapta olduğun belirlenir. Her kurs seviye belirler. Ama bir etabın hangi kurunda olduğunun doğru belirlenmesi çok çok önemlidir. Etabının hangi kurunda olduğunun doğru belirlenmesi doğru ders içerikleri ile keyifli bir eğitim almanı sağlar. Ders materyalleri senin gerçek seviyene göre hazırlanır. Bu kendi seviyende sohbet edebilme kolaylığı sağlar. Konuşma becerinin hızlı gelişmesinde etkili olur.

Konuşurken İngilizce düşünmek çok önemlidir. Çevrimiçi konuşma pratiği derslerinde İngilizce düşünme alışkanlığı kazandırılır. Eğitiminin kalıcı olması için sana İngilizce düşünme alışkanlığı kazandıracak bir kurs bulmalısın.  Senin ilgi alanlarına, hedeflerine ve zevklerine göre hazırlanan ders materyallerinde sıkılmazsın. Konuşurken keyifli olursun. Bir konuşma dersi aldığını hissetmezsin. Bir arkadaşınla canlı sohbet ediyor gibi hissedersin. Her derste önceki sohbette ne kadar fazla kelime öğrendiğini gözlemlersin. En önemlisi kelimeleri hiç unutmadığını fark edersin. Kelimeler sen farkında olmasan da hafızana kaydedilir.  Bu da eğitiminin kalıcı olmasını sağlar. Her derste gelişmeyi gözlemlersin. Cümle yapılarını iyice pekiştirirsin.

Online oyun oynamak, çevrimiçi İngilizce pratik yapabileceğin yöntemlerden biridir. Çoğu kişi oyun oynamayı konuşma pratiği yapmak için aklına getirmez. Online oyunlarda sohbet imkanları vardır. Kelime oyunları ile kelime bilgini geliştirsin. Özellikle kelime bilgini her zaman güncellemek için oyun oynamak iyi bir yöntemdir. Yazarak sohbet ederken yazma becerini geliştirirsin. Kelimeleri yazmak hafızaya kaydetmede etkilidir. Konuşurken faydasını görürsün. Diğer oyuncularla sesli konuşurken veya yazılı sohbet yaparken İngilizce telaffuzunu geliştirirsin. Her online oyunda bunları yapmak mümkün değil. Bunun için zevk alacağın faydalı oyunlar araştırabilirsin. Ama oyunları konuşma pratiği yapmak için tamamen yeterli olduğu düşüncesine kapılmayın. Konuşma odaklı ve konuşma pratiği eğitimi veren bir kurumdan mutlaka ders almalısın. Bu oyunları da kelime bilgin gelişsin, sık sık kulağın İngilizce duysun ve gözlerin İngilizce kelime görsün diye yapmalısın.

Çevrimiçi Konuşma Pratiği ile İngilizce pratik Yapabilmenin Keyfi için vakit kaybetme. Konuşma pratiği için hemen tavsiyelerimizden birini yapmaya başla, zamanı ve geleceğini erteleme…

GNR Eğitim

QUIZ: Öğrenme Tipiniz Nedir?

Sizin için en iyi öğrenme stratejileri nedir?

Daha hızlı öğrenmek için neler yapabilirsiniz?

Quizi yaparak öğrenme tipinizi keşfedin...

Öğrenme Tipiniz Nedir
Quizini Yap
WhatsApp Hattı